Animatie

Met de business-to-business 3D animatie dienst van ABCreative houdt u de aandacht van uw publiek vast en laat u zien hoe uw product werkt.

Animatie in onze projecten

Wilt u zien hoe onze 3D ontwerp dienst uw idee van de grond kan krijgen? Waarom gebruikt u ons 3D animatiebureau niet voor uw “Hoe werkt iets? animatie? Hoe kan hoogwaardige 3D video gebruikt worden voor marketing- en reclamedoeleinden? Waarom laat u ABCreative geen grote scene visualisatie voor uw projectontwikkeling? Wilt u zien hoe een containerhaven animatie u helpt bij het identificeren van ontwerpmogelijkheden? Zie hoe audiovisuele animatie ondertitelde 3D animatie, stockvideo en voice-over combineert om uw verhaal te vertellen. Waarom laat u ons uw 3D animatie niet een stap verder brengen met post-productie?

Recente klanten

Waarom animatie?

Waarom trekt u niet meteen de aandacht van uw publiek door ons een 3D-animatie voor uw project te laten maken? Een goede 3D-animatievideo zegt meer dan een miljoen woorden. 3D-productanimatie tilt 3D-visualisatie naar een hoger niveau met ruimte, diepte en natuurlijk beweging. Door uw projecten in fotorealistische beweging te brengen, kunnen uw klanten en belanghebbenden uw ontwerpintenties beter begrijpen. De animatieclip kan overal vertoond worden, online, YouTube of zelfs in de boardroom. U kunt een reeks weergaven van de animatie krijgen voor online of gedrukte marketing.
 • Bevordert interactie terwijl het project in ontwikkeling is.
 • Verduidelijk met tekst op het scherm, een voice-over en muziek.
 • 3D-animatie legt een product op een gedenkwaardige manier uit.
 • Upload naar Vimeo of YouTube en link naar uw publiek.

Workflow

Onze 3D animatie dienst maakt gebruik van de Nederlandse open-source software Blender om uw projecten tot leven te brengen. Al uw eisen worden besproken in onze project briefing voor aanvang, zodat wij 3D materialen, belichting en camerabeweging kunnen toepassen en aanpassen door uw 3D scène. Af en toe besluit ons team om over te schakelen op Lumion voor de uiteindelijke rendering. Lumion is een gemakkelijke keuze wanneer fotorealistische natuur, mensen, bewegende voertuigen en omgevingsverlichting moeiteloos realisme mogelijk maken. De animatie-uitvoer van Blender is echter van topkwaliteit. We kunnen meerdere frames tegelijk renderen met behulp van onze eigen renderfarm. Voor tekst op het scherm en voice-over gebruiken we Adobe pakketten en ook tijdens de post-productie.

 • Udeelt uw projectdoel, verwachtingen & deadlines.
 • Zowel u als wij krijgen antwoord op onze vragen.
 • We geven een prijsindicatie.
 • Voor lange projecten vragen we betaling in fasen.
 • Bij de prijsovereenkomst bezorgt u ons projectgegevens.
 • We beginnen te werken volgens de beste workflow voor het project.
 • We zorgen voor regelmatige updates via e-mail, telefoontjes of vergaderingen.
 • We leveren preview visuals via e-mail of Vimeo voor animatie.
 • Uw opmerkingen leiden tot wijzigingen die professioneel worden behandeld.
 • Verschillende preview fases passeren voordat we een definitief product overhandigen.
 • Post-productie met voice-over en ondertiteling, zijn opties
 • We leveren definitieve versies.

Wij van animatiebedrijf ABCreative hebben een zesde zintuig wanneer er iets ontbreekt in een complex beeld. We zijn hands-on en co-creëren memorabele 3D animaties met u. Onze no-nonsense aanpak krijgt de klus op tijd en binnen budget gedaan. Daarom komen onze B2B klanten steeds weer terug.

Laten we het hebben over uw 3D project

Bent u klaar om hoogwaardige 3D inhoud te produceren voor uw reclamecampagnes, websites, presentaties, digitale marketing en aanbestedingstoepassingen?

  Uw animatie heeft misschien nodig

  Modellering

  Onze 3D modelleerdienst laat een nauwkeurige digitale voorstelling van uw project zien.

  Modellering

  Onze 3D modelleerdienst laat een nauwkeurige digitale voorstelling van uw project zien.

  Rendering

  Met de beelden van onze 3D renderingdienst kunt u uw ideeën met stijl op de markt brengen.

  Rendering

  Met de beelden van onze 3D renderingdienst kunt u uw ideeën met stijl op de markt brengen.

  Visualisatie

  3D-visualisaties zijn door de computer gegenereerde afbeeldingen die de illusie van een driedimensionale ruimte creëren.

  Visualisatie

  3D-visualisaties zijn door de computer gegenereerde afbeeldingen die de illusie van een driedimensionale ruimte creëren.

  ABCreative diensten worden vertrouwd door teams bij bedrijven waaronder...