Waarom laat u ons uw 3D animatieontwerp niet een stap verder brengen met post-productie?

Onze 3D animatie gemengd met zorgvuldig gekozen stock-footage wordt nog meeslepender met een professionele voice-over en ondertitels die uw verhaal vertellen!

Wat is post-productie?

De postproductie is bedoeld om de totale visuele en audio-ervaring van de animatiefilm of -video te verbeteren. Uw afgewerkte ABCreative 3D animatie verschijnt op het scherm tijdens de postproductie. De 3D render sequenties zitten nu in het montageprogramma, en de overgangen ertussen zijn allemaal op hun plaats. Titels en logo’s worden gecombineerd met de animatie en we naderen een afgewerkt 3D geanimeerd product! In de post-productiefase kunnen we ook visuele effecten toevoegen en de algemene kleurbalans, timing en tempo aanpassen.

Post-productie animatie voor ons bij ABCreative verwijst naar het toevoegen van effecten en sound design aan een live-action of animatiefilm of video na voltooiing, en kan een professionele voice-over en ondertitels omvatten en het kiezen van geschikte achtergrondmuziek. Wij beschikken over uitstekende middelen om professionele voice-overartiesten te kiezen die passen bij de animatie. Wij zoeken een geschikte stem voor de voice-over opname in taal, dialect en stijl die past bij elk project. Mannelijke of vrouwelijke, jonge of oudere stemstijlen zijn allemaal beschikbaar.

Andere praktijkvoorbeelden:

3D visuals voor Vitrotem.
Kraanpositioneringvoor BTG Positioning Systems.
Padel Tennis Club voor T3S BV.

Doel van de post-productie?

Ondertiteling: Het doel van de post-productiefase is het creëren van een gepolijst en afgewerkt product dat visueel en emotioneel aantrekkelijk is voor het publiek. Bij beurzen, waar de animatie op een scherm op de achtergrond draait, zijn stem en muziek overbodig, maar ondertitels kunnen hier goed werken.

Voice-over: Voor presentaties aan een geboeid publiek of op YouTube zijn een voice-over en een begeleidende muziektrack aan te raden. Wij synchroniseren en monteren de stem in de uiteindelijke animatie. De klant schrijft meestal de tekst op het scherm. De montage zorgt ervoor dat de ondertitels synchroon lopen met de stem en de animatie, zodat het mogelijk is om tegelijkertijd te horen en te lezen. 

Twee talen: We hebben Engelse tekst op het scherm gedaan en Arabische taal voor de voice-over, beide gesynchroniseerd met de animatie. 

Achtergrondmuziek: We zoeken rechtenvrije muzieknummers om te gebruiken als achtergrondmuziek voor de animatie. We kiezen 3 of 4 muziektracks als voorbeeld, en de klant kiest welke hij wil gebruiken. We bewerken de muziektrack zodat deze naadloos aansluit bij de lengte van de animatie.

Andere soorten projecten:

Wilt u zien hoe externe 3D visualisatie uitstekend marketingmateriaal kan opleveren?
Hoe kan hoogwaardige 3D video gebruikt worden voor marketing- en reclamedoeleinden?
Laat onze thematisch omgevingsontwerp dienst uw gekste dromen visualiseren!

Voordelen van postproductie?

Postproductie op 3D animatie maakt aanpassingen mogelijk zoals kleurcorrectie, belichting en compositing op het eindproduct. Met post-productie kunnen we wijzigingen aanbrengen in de animatie na het renderen. We kunnen voice-over en geluiden toevoegen aan de 3D-animatie, waardoor deze boeiender wordt voor het publiek. Post-productie stelt ons in staat het verhaal op het scherm te verfijnen met behulp van visuele effecten, geluidsontwerp, voice-over en andere montagetechnieken.

Workflow

Opties

Laten we het hebben over 3D ontwerp

Wij zijn uniek en daarom kunnen wij u helpen met uw project!

  Ons Team

  ANDREW BRADY


  STEVE RAAMAKER


  DERICK SILVEIRS


  Animatie

  Laat uw nieuwste ontwikkeling, product of diensten zien met onze 3D animatiedienst.

  Animatie

  Laat uw nieuwste ontwikkeling, product of diensten zien met onze 3D animatiedienst.

  Modellering

  Onze 3D modelleerdienst laat een nauwkeurige digitale voorstelling van uw project zien.

  Modellering

  Onze 3D modelleerdienst laat een nauwkeurige digitale voorstelling van uw project zien.

  Rendering

  Met de beelden van onze 3D renderingdienst kunt u uw ideeën met stijl op de markt brengen.

  Rendering

  Met de beelden van onze 3D renderingdienst kunt u uw ideeën met stijl op de markt brengen.

  Visualisatie

  3D-visualisaties zijn door de computer gegenereerde afbeeldingen die de illusie van een driedimensionale ruimte creëren.

  Visualisatie

  3D-visualisaties zijn door de computer gegenereerde afbeeldingen die de illusie van een driedimensionale ruimte creëren.

  Uw project verdient de beste presentatie.
  Laat ons u daarbij helpen!

  Met meer dan 20 jaar aan rendering diensten weten we
  hoe we onze klanten binnen het budget en op tijd kunnen verblijden met animatie en modellering.