Benieuwd hoe een 3D video
uw project ten goede kan komen?

Hoogwaardige 3D video legt een realistische driedimensionale weergave vast en geeft uw publiek een meeslepende visuele ervaring.

Watis 3D video voor bedrijven?

Een zakelijke 3D videoproductie is een type videoproductie waarbij 3D animatie en visuele effecten worden gebruikt om een zeer meeslepende en boeiende visuele ervaring voor de kijker te creëren. ABCreative maakt dit type videoproductie voor onze klanten omdat het past bij hun zakelijke doeleinden, zoals productdemonstraties, beurspresentaties, interne discussies, trainingsmateriaal en andere toepassingen. Om B2B 3D video’s te maken, gebruiken we bij ABCreative geavanceerde 3D modellering en animatiesoftware zoals Blender en Lumion. Deze programma’s draaien op gespecialiseerde computerapparatuur om zeer gedetailleerde en levensechte 3D animatie 3D modellen en 3D omgevingen. Het eindproduct is een hoogwaardige 3D geanimeerde video die gebruikt wordt voor marketing- en reclamedoeleinden.

Andere praktijkvoorbeelden:

Miko’s World voor Unlimited Snow BV.
Railterminal Gelderland voor Provincie Gelderland.
3D visualisatie voor Delta3.

Doel van 3D video voor bedrijven

Het doel van een zakelijke 3D videoproductie is het creëren van een visuele weergave van een product of dienst op een manier die boeiender en meeslepender is dan traditionele 2D video’s. 3D weergave stelt bedrijven in staat om hun producten of diensten dynamisch en realistisch te laten zien, waardoor hun potentiële klanten beter begrijpen waar het project over gaat. Bij ABCreative animatiebureau maken we 3D visualisaties die laten zien hoe producten of diensten werken of virtuele rondleidingen maken, of bij de productie van promotie- of marketingmateriaal. Daarnaast maken 3D video’s de creatie mogelijk van opleidings- en educatief materiaal om architecturale ontwerpen te tonen of om virtual reality ervaringen te creëren voor klanten.

Andere soorten projecten:

Zie hoe audiovisuele animatie ondertitelde 3D animatie, video en voice-over combineert om uw verhaal te vertellen.
Zie hoe onze sneeuwpark visualisatie financiers verleidt en interesse wekt voor indoor leisure projecten.
Laat onze thematisch omgevingsontwerp dienst uw gekste dromen visualiseren!

Voordelen van 3D video voor bedrijven

Een op maat gemaakte geanimeerde 3D videoproductie biedt een uitstekende manier om uw verhaal te vertellen. Een 3D geanimeerde video waarin uw project of product wordt getoond, biedt een meeslepende ervaring voor uw klanten en investeerders. Realisme maakt het gemakkelijk voor belanghebbenden en investeerders om uw concept te begrijpen en hoe ze er voordeel uit zullen halen. Geanimeerde 3D video’s omvatten virtuele rondleidingen, fly-overs, walkthroughs, animaties, websites en alle online platforms, en ze vergroten de zichtbaarheid van uw project om een breed publiek te bereiken. Het produceren van een 3D video is een kosteneffectieve manier om hoogwaardige, professionele inhoud te creëren voor interne discussie, projectontwikkeling, marketing en reclamedoeleinden. Hiermee brengt u de belangrijkste kenmerken, voordelen en de totale waarde van een product, project of dienst op een moderne, visuele, snelle, boeiende en memorabele manier onder de aandacht van uw stakeholders en investeerders. Als u ABCreative kiest om die 3D video te maken, zult u er geen spijt van krijgen!

Workflow

Opties

Laten we het hebben over 3D ontwerp

Wij zijn uniek en daarom kunnen wij u helpen met uw project!

  Ons Team

  ANDREW BRADY


  STEVE RAAMAKER


  DERICK SILVEIRS


  Animatie

  Laat uw nieuwste ontwikkeling, product of diensten zien met onze 3D animatiedienst.

  Animatie

  Laat uw nieuwste ontwikkeling, product of diensten zien met onze 3D animatiedienst.

  Modellering

  Onze 3D modelleerdienst laat een nauwkeurige digitale voorstelling van uw project zien.

  Modellering

  Onze 3D modelleerdienst laat een nauwkeurige digitale voorstelling van uw project zien.

  Rendering

  Met de beelden van onze 3D renderingdienst kunt u uw ideeën met stijl op de markt brengen.

  Rendering

  Met de beelden van onze 3D renderingdienst kunt u uw ideeën met stijl op de markt brengen.

  Visualisatie

  3D-visualisaties zijn door de computer gegenereerde afbeeldingen die de illusie van een driedimensionale ruimte creëren.

  Visualisatie

  3D-visualisaties zijn door de computer gegenereerde afbeeldingen die de illusie van een driedimensionale ruimte creëren.

  Uw project verdient de beste presentatie.
  Laat ons u daarbij helpen!

  Met meer dan 20 jaar aan rendering diensten weten we
  hoe we onze klanten binnen het budget en op tijd kunnen verblijden met animatie en modellering.