Laat ons uw 2D omzetten in 3D
voor renders, visualisatie & animatie.

Laat ons uw 2D CAD bestanden omzetten in volledig getextureerde 3D modellen voor gebruik in Unity game engine of in 3D geanimeerde scènes.

2D CAD naar 3D?

Wanneer een 2D CAD-bestand (computer-aided design) wordt omgezet naar een 3D bestand, worden de diepte, hoogte en breedte van het oorspronkelijke 2D ontwerp toegevoegd om een driedimensionaal model te vormen. Bij ABCreative doen we dit graag voor onze klanten. 3D modellering bureau. Soms omvat het maken van een 3D model van een 2D ontwerp ook het integreren van visuele elementen zoals belichting en texturen om de indruk van realisme te wekken. Dit gaat richting fotorealisme. De meest voorkomende toepassingen voor de 3D modellen die wij maken zijn het produceren van visualisatie en 3D animatie van verschillende soorten projecten van onze klanten.

Andere praktijkvoorbeelden:

3D visualisaties voor Vitrotem.
Kraanpositioneringvoor BTG Positioning Systems.
Padel Tennis Club voor T3S BV.

Doel van het omzetten van 2D CAD in 3D?

Hoewel er vele toepassingen zijn om 2D CAD in 3D om te zetten, gebruiken wi  Blender. Het toegevoegde realisme en de rijkdom van een 3D model verbetert het gemak waarmee een ontwerper het eindresultaat kan zien en begrijpen. Teamleden zoals ontwerpers, ingenieurs en belanghebbenden kunnen allemaal toegang krijgen tot en bijdragen aan hetzelfde 3D model. 3D modellering wordt gebruikt voor diverse analyses en simulaties, waaronder thermische analyse, vloeistofdynamica en stresstests. Het maken van productietekeningen en CNC-programma’s op basis van een 3D model kan tijd en moeite besparen. Een 3D model kan worden gebruikt om hoogwaardige 3D renderings om promotievideo’s en afbeeldingen te maken om reclame te maken voor een product of ontwerp. In het algemeen wordt een volledigere en nauwkeurigere weergave van een ontwerp bereikt door 2D CAD om te zetten in een 3D model, dat vervolgens verschillende functies vervult in de ontwerp- en fabricagefasen. 

Andere soorten projecten:

Hoe kunnen 3D renderings helpen om uw investeerders te overtuigen?
Wilt u zien hoe containerhaven visualisatie uw tenderaanvragen kan aanvullen?
Wilt u zien hoe exterieur 3D visualisatie uitstekend marketingmateriaal kan opleveren?

 

Voordelen van 2D CAD naar 3D

Het omzetten van 2D CAD in een 3D model maakt een diepgaander begrip van het ontwerp en de afmetingen ervan mogelijk, waardoor het gemakkelijker wordt potentiële problemen op te sporen en wijzigingen aan te brengen. Het visualisatieproces kan ook een reeks projectspecifieke 3D renders die nuttig zijn voor marketing, investeerders en interne teambesprekingen. Een 3D model kan worden gedeeld en bekeken door meerdere partijen, waardoor het voor teams gemakkelijker wordt om samen te werken en beslissingen te nemen. Een 3D model communiceert de ontwerpintentie en ideeën naar klanten en belanghebbenden, waardoor het gemakkelijker wordt om goedkeuring te krijgen en verder te gaan met een project. Met een 3D model kunnen gedetailleerde afbeeldingen worden gemaakt voor technische documentatie, montage-instructies en stuklijsten.

Workflow

Opties

Laten we het hebben over 3D ontwerp

Wij zijn uniek en daarom kunnen wij u helpen met uw project!

Ons Team

ANDREW BRADY


STEVE RAAMAKER


DERICK SILVEIRS


Animatie

Laat uw nieuwste ontwikkeling, product of diensten zien met onze 3D animatiedienst.

Animatie

Laat uw nieuwste ontwikkeling, product of diensten zien met onze 3D animatiedienst.

Modellering

Onze 3D modelleerdienst laat een nauwkeurige digitale voorstelling van uw project zien.

Modellering

Onze 3D modelleerdienst laat een nauwkeurige digitale voorstelling van uw project zien.

Rendering

Met de beelden van onze 3D renderingdienst kunt u uw ideeën met stijl op de markt brengen.

Rendering

Met de beelden van onze 3D renderingdienst kunt u uw ideeën met stijl op de markt brengen.

Visualisatie

3D-visualisaties zijn door de computer gegenereerde afbeeldingen die de illusie van een driedimensionale ruimte creëren.

Visualisatie

3D-visualisaties zijn door de computer gegenereerde afbeeldingen die de illusie van een driedimensionale ruimte creëren.

Uw project verdient de beste presentatie.
Laat ons u daarbij helpen!

Met meer dan 20 jaar aan rendering diensten weten we
hoe we onze klanten binnen het budget en op tijd kunnen verblijden met animatie en modellering.